Is de agenda van de huizen up to date?

Deze is redelijk up to date, maar niet ‘realtime’. Vul daarom bij interesse jouw gegevens in en wij komen dan binnen 24 uur bij je terug met een reserveringsbevestiging.

Wat is het minimale verblijf?

Dit verschilt per appartement / villa. In de basis worden appartementen vanaf 4 dagen verhuurd, en villa’s voor 7 dagen. Uiteraard kan in overleg hier een uitzondering op worden gemaakt. Neem hiervoor contact met ons op.

Hebben jullie ook huizen voor de lange termijn verhuur?

Dit valt ook onder de mogelijkheden. Neem hiervoor contact met ons op.

Kan ik een appartement / villa in optie zetten?

Dit is vaak wel mogelijk voor een aantal dagen. Vul hiervoor het reserveringsaanvraag formulier in op de pagina van de gewenste accommodatie.

Ik kom in de ochtend aan en kan pas in de middag in het huis, is het mogelijk vroeger in te checken?

In overleg met de verhuurder is het mogelijk om eerder in te checken. Neem hiervoor contact met ons op.

Kunnen wij ook bij jullie ook vluchten boeken?

Nee helaas niet. Voor het vergelijken van verschillende vluchten kun je het beste een kijkje nemen op www.skyscanner.nl.

Krijgen wij handdoeken en lakens, of moeten we die zelf meenemen?

Nee, deze hoef je niet zelf mee te nemen. Eventuele handdoeken die je wilt gaan gebruiken op het strand zul je zelf moeten meenemen.

Hoe gaat het boeken via Ibiza is Mine?

Heb je jouw vakantiehuis gevonden? Dan kun je deze eenvoudig boeken. Je kunt in de reserveringskalender van het vakantiehuis de beschikbaarheid en prijzen zien. Door in de kalender op de gewenste aankomstdatum en vertrekdatum te klikken kun je direct een reserveringsaanvraag plaatsen. Wij zullen dan zo spoedig mogelijk contact met je opnemen.

Waarom boeken bij IBIZA IS MINE?

Scherpe prijs

Door ons directe contact met de eigenaren van de villa's en appartementen bent u bij ons verzekerd van de beste prijs.

Goede en snelle service

Jouw vakantie is onze zorg! Wij zullen er alles aan doen om jouw aanvragen zo snel mogelijk te behandelen en garanderen je een geweldige vakantie zonder zorgen.

Groot aanbod

Ons aanbod veranderd per dag. Kun je niet vinden wat je zoekt? Neem dan contact met ons op en wij komen binnen 24 uur met een passende aanbieding naar jouw wensen.

Altijd iemand op locatie

IBIZA IS MINE werkt met vaste partners op het eiland die 24/7 bereikbaar zijn in geval van problemen. Een zorgeloze vakantie is waar IBIZA IS MINE voor staat!

IBIZA IS MINE Support
1
Welkom! Druk op 'Start' om te beginnen met chatten.

Start