Welkom bij IBIZA IS MINE

Wij van Ibiza is mine hebben de allermooiste villa’s en appartementen op Ibiza te huur. Al die luxe en comfort kun jij boeken via deze flitsende en betrouwbare website. Je vindt het vast fijn om te weten dat deze website geheel in ons eigen beheer is. Wij hebben het ontworpen én gemaakt. Heb je dus een vraag over iets dan zijn wij, Luc en Alex, ook écht de mensen die jou direct helpen. Geen call centre, geen wachttijden maar korte lijnen en weten waar je aan toe bent. Trouwens ook op Ibiza ben je niet zomaar van ons af. Aangekomen op het eiland verwelkomt een echte Ibiziaan jullie bij de villa. Samen maak je een rondje en hij of zij laat jullie zien hoe alles werkt en waar je alles kan vinden. Zodat je je snel thuis voelt en ook jij kan zeggen: IBIZA IS MINE!

Onze accommodaties

Onze accommodaties zijn allemaal door ons persoonlijk goed bevonden en gecontroleerd. Als je bij ons een appartement of villa in Ibiza boekt dan kun je er zeker van zijn dat alles in orde is. De appartementen en villa’s zijn allemaal rijk uitgerust en van alle gemakken voorzien, met ieder een unieke ligging.

Onze service

Onze service start al bij het boeken. We zullen je stap voor stap helpen met de voorbereiding op een fantastische vakantie. Ook tijdens het verblijf zijn wij te bereiken voor allerhande zaken.

Wil je graag een auto huren? Dat kan. Laat het ons weten via service@ibizaismine.nl en wij zorgen ervoor dat er een auto op je staat te wachten.

Waarom boeken bij IBIZA IS MINE?

Scherpe prijs

Door ons directe contact met de eigenaren van de villa's en appartementen bent u bij ons verzekerd van de beste prijs.

Goede en snelle service

Jouw vakantie is onze zorg! Wij zullen er alles aan doen om jouw aanvragen zo snel mogelijk te behandelen en garanderen je een geweldige vakantie zonder zorgen.

Groot aanbod

Ons aanbod veranderd per dag. Kun je niet vinden wat je zoekt? Neem dan contact met ons op en wij komen binnen 24 uur met een passende aanbieding naar jouw wensen.

Altijd iemand op locatie

IBIZA IS MINE werkt met vaste partners op het eiland die 24/7 bereikbaar zijn in geval van problemen. Een zorgeloze vakantie is waar IBIZA IS MINE voor staat!

IBIZA IS MINE Support
1
Welkom! Druk op 'Start' om te beginnen met chatten.

Start